2012-10-31 976 views
見佢哋近排有少少劣評!不過都試一下,book咗餐生日飯送俾媽媽!我唔寫嗰d咕嚕肉呀!嗰d炒菜呀!淨係寫下d特別d嘅菜!頭盤先黎個凍嘅拼盤,唔記得叫乜,不過有八爪魚,海蜇呀咁,ok正!跟住黎一隻童年白切雞!無錯,有兩隻脾嘅!點解我咁講?因為我見到其他食客話無雞脾,我覺得奇怪啫!唔通我阿媽生日所以留番兩隻脾俾我哋?叫半隻雞有一隻脾,一隻雞有兩隻脾,咁你哋叫例牌,可能係上半部,無脾架喎!Anyway, 個薑蓉無得彈!味道剛剛好!到湯,當然係豬肺湯啦! 超清超甜!正!砵酒蠔,明明以前好似係$35隻,而家$198一桶,我問店小二“做乜好似貴咗?"佢話供應商d蠔一桶裏面有大有細,有時一桶入面有一兩隻超大,有六隻細!既然俾人投訴,不如改做一桶一桶咁賣!哦…原來如此!佢重好禮貌咁話其實無貴到,好啦!兩桶!蒸蟶子, 同出面差唔多啫!如果可以少d油就perfect喇!Wasabi 牛柳,係好食,不過真係細碟咗少少!我心諗---可惡的通漲! 唉…可能係閒日又十點半,無乜人,我見個阿姐坐喺度搣杏仁!個阿姐重話養顏,唔駛講嘢啦!一人一杯!熱嘅唔該!戲肉黎啦! 個搣杏仁阿姐攞住個生日蛋糕出黎重唱埋生日歌!攞命!我

我唔寫嗰d咕嚕肉呀!嗰d炒菜呀!淨係寫下d特別d嘅菜!

到湯,當然係豬肺湯啦! 超清超甜!正!

戲肉黎啦! 個搣杏仁阿姐攞住個生日蛋糕出黎重唱埋生日歌!攞命!我掛住笑都唔記得影相!

最後老板娘送咗兩個壽飽仔俾我哋!因為我哋book枱嗰時無講話係生日!老板娘話好彩重有兩個咋!都好啦!大家如果生日,記得book枱嗰陣話係生日飯呀!
超級大肥蠔,可遇不可求!
Other Info. : 其中有隻超大肥蠔,攪到一桶得返一超超超大三隻細!當然係俾咗我阿媽啦!
2012-10-24
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$250 (Dinner)
Celebration
Birthday
超級大肥蠔,可遇不可求!
  • 童年白切雞