2023-07-21
荃灣台蔡滷肉飯.味道:7/10🌟抵食:7/10🌟環境:7/10🌟.荃灣呢間滷肉飯真係好出名!小編今日就帶大家試試值唔值得拍長龍食🚶🏻♀️🚶🏻首先講下招牌嘅滷肉飯🍚滷肉好香都好夠味,在配上惹味嘅酸菜,就算冇其他餸都食倒一碗飯,但其實冇傳言全港最好味咁正🙆🏻♀️另外佢嘅鹽酥雞都好出名👍🏻上到黎熱辣辣🔥第一啖覺得鹹香味都好夠🥰但食到最尾覺得配埋滷肉飯太鹹🤣最後係肉鬆蛋餅🫔幾大份同足料,如果想食飯至少都要兩個人share😋overall,所有嘢都不過不失,如果唔使排隊小編都會考慮再食,但排15分鐘以上就其實唔值😂.#香港 #食評 #foodie #食好西 #instagram #香港好去處 #香港美食 #打卡 #荃灣 #荃灣西 #荃灣美食 #荃灣好去處 #荃灣西好去處 #荃灣滷肉飯 #滷肉飯 #台灣 #香港滷肉飯
台蔡滷肉飯
味道:7/10🌟