2024-12-19
#慶祝 #聖誕🎄 12月係姐姐嘅生日,auntie平時咁錫Lisboy同照顧得咁好🥰生日嘅日子當然唔使佢做家務同煮飯🎂我哋就安排咗一日唔使煮飯出去食菲國出名嘅炸雞Jollibee😋估唔到依家仲有聖誕set可以食🎄😋正呀!🍽️ 聖誕派對二人套餐 $158Xmas Set 🎄🎉2人餐都好豐富,有樂脆雞(原味/辣味)X4、意粉 / 咖哩飯 / 芝士肉醬意粉 / 蘑菇飯(大) X1、香芒蜜桃批 X2、酥脆雞塊(細) X1、薯條(大) X1、青檸茶梳打 X2😋因為我哋帶咗Lisboy出來一齊幫Auntie慶祝生日🎂所以就叫咗唔辣嘅炸雞,Jollibee啲炸雞好脆,咬開啲肉汁仲流晒出嚟,好Juicy😍同平時食嗰啲普通炸雞係唔同㗎🍗芝士肉醬意粉🍝好大盒熱辣辣😋正🎉仲可以試吓佢哋嘅香魔物同批添,甜甜蜜蜜🥰sweet~Lisboy仲可以薯條放題加食炸雞🍗 Auntie都覺得呢個生日餐好滿足🥰🎉
🍽️ 聖誕派對二人套餐 $158