兜兜轉轉先搵到佢,差啲俾個地圖呃咗🥹行到海旁邊,見到好熱鬧既outdoor就係佢哋喇🥳餐廳都幾闊落,有室內外之分,入到去仲會見到有個放齊唔同酒品既bar枱,放工黎飲吓野都幾正👍🏼見到佢餐牌,食物選擇都好豐富🤩由冷盤前菜到甜品都應有盡有,個胃係時候又要發揮小宇宙😌➷🪐 濃厚波士頓龍蝦湯名乎其實真係濃厚🤤龍蝦味好突出,亦夠竭身👍🏼加埋佢配上既龍蝦肉多士係襯到絕,咁樣送口比較少見,但係又幾有特色!§🪐 香脆墨西哥脆片呢個係超級惹味之選😋除咗佢極之充足既配料之外,每塊脆片仲會有芝士既伴隨🧀連牛油果同蕃茄滲出酸酸地既味道🍅真係忍唔住會係咁食🫢§🪐 蟹肉餅咬開會見到一梳梳既蟹肉🦀鮮味唔算特別重,不過就煎得幾香口😶‍🌫️如果係想過吓口癮都唔錯既!§🪐 黑松露芝士意大利雲吞我哋無幾何會叫意大利雲吞食🫢見真係好耐無食就食吓喇😌黑松露既醬汁係十分之多,加上佢既黑松露係好香濃😋所以食多幾粒其實係會飽同帶少少腬🤏🏼所以呢個share食會比較好。§🪐 脆皮乳豬配馬鈴薯呢個主菜係我第一眼望到就已經話要嗌🤣乳豬肥度剛剛好,唔會只係得啲肥膏👍🏼豬皮夠脆,內裡既肉質又軟腍,保持到應有既濕度💦都係值得一讚既菜式🤤➷餐廳亦有

見到佢餐牌,食物選擇都好豐富🤩
由冷盤前菜到甜品都應有盡有,個胃係時候又要發揮小宇宙😌

🪐 濃厚波士頓龍蝦湯

名乎其實真係濃厚🤤龍蝦味好突出,亦夠竭身👍🏼
濃厚波士頓龍蝦湯
🪐 香脆墨西哥脆片

連牛油果同蕃茄滲出酸酸地既味道🍅
真係忍唔住會係咁食🫢
🪐 蟹肉餅

咬開會見到一梳梳既蟹肉🦀
蟹肉餅
鮮味唔算特別重,不過就煎得幾香口😶‍🌫️
蟹肉餅
如果係想過吓口癮都唔錯既!
🪐 黑松露芝士意大利雲吞

我哋無幾何會叫意大利雲吞食🫢見真係好耐無食就食吓喇😌
黑松露芝士意大利雲吞
🪐 脆皮乳豬配馬鈴薯

呢個主菜係我第一眼望到就已經話要嗌🤣
都係值得一讚既菜式🤤

餐廳亦有供應唔同既酒精飲品同甜品
所以都要叫返杯同🧸慢慢傾偈用餐,然後食埋個甜品埋尾🤪

🧸🌞 𝗖.𝗼𝗼𝗸𝗶𝗻𝗴𝗯𝗲𝗮𝗿推介指數 👉🏼👉🏼8️⃣🌟
2023-12-27
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
濃厚波士頓龍蝦湯
黑松露芝士意大利雲吞