2024-11-29 408 views
今日早收工,約埋朋友去觀塘一間人氣餐廳食飯。六點幾去到都差唔多full 晒,建議大家book 定枱先。我哋叫咗幾樣小菜,🧷金沙蝦球,炸得金黃酥脆,炸粉薄,鹹蛋味好香,蝦肉拔大舊又鮮甜爽口,炸得岩岩好。好味道!🧷經典拔絲咕嚕肉,係餐廳既招牌菜,好出色。外面炸得脆脆的,裡面軟嫩,甜酸的醬汁岩岩好,餸飯一流!🧷炸子雞,雞皮炸得好脆,肉質又嫩又多汁🧷海味雜菜煲,裡面有新鮮海鮮和各種蔬菜,湯底鮮甜,有唔同配菜,蝦都大大粒🍤。整體嚟講,都幾滿意,上菜速度又快,服務態度都好友善。見到隔離枱點左羊腩煲,而家天氣轉涼,羊腩煲岩晒😍下次再試下其他先📍龍記小廚 (觀塘)觀塘聯安街21號地舖
我哋叫咗幾樣小菜,

🧷炸子雞,雞皮炸得好脆,肉質又嫩又多汁

📍龍記小廚 (觀塘)
觀塘聯安街21號地舖