2023-06-01
聽朋友介紹知道呢間餐廳嘅食物靚到不得了,如果鍾意影相的朋友一定要試吓,當然一定要叫一啲喜歡影相嘅朋友,佢先唔會錯過呢間餐廳,我同朋友行過門口,已經感覺到一個歐陸式嘅風情,而旦仲見到一啲女士喺門口外面嘅窗度,影一些文清嘅相片,佢嘅裝修已經好吸引,我同朋友兩個入咗去裏面感覺好舒服,好relax,我同朋友叫咗一個煙肉火腿牛角酥個質感好脆,好新鮮感覺好似自己手做的,口感好,香濃嘅牛油味,我覺得非常唔錯。另外叫咗一個蝴蝶粉佢嘅汁好龍好香,感覺有芝士忌廉嘅味道,好鍾意同埋蝴蝶粉,質感唔會好爛,咬落去啱啱好,個甜品係一個芝士蛋糕,佢嘅外型好特別,係一個心形嘅設計,淨係打卡已經贏晒,我哋點咗一杯blue sky嘅飲品雖然我唔知道佢裏面係啲咩材料,但係顏色非常靚,係一個海藍色嘅顏色,有少少梳打嘅味道,唔會好甜倜人覺得好鍾意整體夾說呢閰餈廳我一定會再來