天星二人套餐 本身餐會跟兩個米線 但係餸嘅錢另計 兩份小食 兩杯嘢飲 所有食物嘅份量都偏多 所以我地嗌咗少米線🍜 兩個人total食咗$186 除返開90幾一個人~米線:腩肉+木耳 麻辣湯底微辣米線 ✨3.6/5首先講下湯底 湯底好麻 上到台離遠已經聞到椒麻味 就算嗌咗微辣都仲係好辣🥵湯底本身有跟啲肉碎 芫荽 芽菜同韭菜 腩肉好食 肥瘦相間 食落層次分明 木耳正正常常 不過不失脆肉鯛魚片+雞肉+蜂巢豆腐 胡椒豬肚湯底米線 ✨3.8/5湯底本身會有啲豬肚絲 味道濃郁 鯛魚片麻麻地 夾落易碎 而且唔係脆魚肉😵‍💫 雞肉好滑身入味 好食過鯛魚片!蜂巢豆腐都係正正常常 冇咩特別小食:涼拌豬耳 ✨3.9/5涼拌豬耳偏辣 份量大份 爽口好食墨魚春捲 ✨3.9/5比想像中出色~會跟埋甜辣醬一齊食更好😋
天星二人套餐

墨魚春捲
腩肉 木耳 麻辣湯底微辣米線
脆肉鯛魚片 雞肉 蜂巢豆腐 胡椒豬肚湯底米線
2024-06-20
$90 (Dinner)
涼拌豬耳
墨魚春捲