2020-01-21 591 views
夜晚想食日本嘢,咁啱經過黃埔附近嘅呢間日本餐廳,就一於入黎試一試。呢間餐廳服務唔錯,侍應幾有禮貌,而且環境都幾好,有半和式嘅獨立房間添。我地首先叫左一串牛舌($42),佢夠厚身,調味亦幾好,牛味亦出位。只不過$42得4粒,真係有啲貴。加州卷($45)都唔錯,相入面都見到有好多牛油果,幾抵食。即使咁多牛油果,佢都唔溜架!牛肉鍋($88)都唔錯,份量好足夠,有好多牛肉,肉質唔硬。湯底亦夠味,不太鹹。配菜亦都好豐富,食得好滿足。帶子刺身($68)有三大粒,價格適中,味道就普普通通。我地仲叫左個熱烏冬($68)。佢嘅烏冬好幼細,幾滑。雖然湯底清清地,但夾埋烏冬食幾好味,唔太溜。每位客人仲有一個甜品送添,而今日係送啫喱,簡簡單單嘅甜品,但又整得唔錯喎!總括嚟講,呢間餐廳真係唔錯,我下次帶多啲朋友再黎食先

帶子刺身($68)有三大粒,價格適中,味道就普普通通。

總括嚟講,呢間餐廳真係唔錯,我下次帶多啲朋友再黎食先
$185 (Dinner)