2024-11-26
燒烤堂🍖🍖荃灣店相信大家對呢間都唔陌生,但係其實喺香港我真係第一次去食專食串燒嘅餐廳😂😂餐廳嘅環境好闊落,每張枱嘅距離都唔會好近,所以完全唔迫👯♀️嗌咗個韭菜豚肉卷,啲韭菜勁香豚肉都入味🐷作為一個金菇愛好者,冇可能吾嗌蒜蓉牛油金菇😂😂平時去燒嘢食都勁鍾意食蒜蓉金菇😎另外仲嗌咗個𝙰𝟺宮崎和牛,果然日本牛係冇得輸,講到一入口,之後啲油脂會喺你口裏面化開嗰種感覺好正😎反而最驚喜嘅係雞皮墨魚滑,咬落去脆卜卜,口感好好,我係再𝚎𝚗𝚌𝚘𝚛𝚎咗一次😂😂我自己就幾鍾意紫蘇葉浸味,所以就嗌咗個紫蘇雞皮蝦,咬落去個蝦都好新鮮,啲肉都算好實同埋個紫蘇真係好香😂但係唔係個個都鍾意紫蘇葉味呢間係我同男朋友絕對會再𝚎𝚗𝚌𝚘𝚛𝚎去食嘅一間餐廳😍😍😍👯♀️👯♀️👯♀️
嗌咗個韭菜豚肉卷,啲韭菜勁香豚肉都入味🐷