2023-06-14
今晚同個係英國返嚟嘅朋友一齊食西餐!本身自己都好鍾意鹿,所以嚟咗呢一間用鹿🦌做主題嘅西餐廳用餐。同埋佢有dinner set,好讚!hkd438 for two👍仲有佢係用紫薯做配菜,而唔係食飯意粉嗰啲,like!香燒紐西蘭羊架伴香濃燒汁 +$48我哋叫咗七成熟嘅羊架,果然肉質係非常之淋,而且唔會有太多脂肪!最重要係,冇咩羊嘅臊味,好推薦!焗威靈頓三文魚(需時20-30分鐘) +$20好多時都係食威靈頓牛肉,但係呢個威靈頓三文魚個皮整得好香脆!而且啲三文魚都唔會太老,所以都係好好食!呢款出面比較少,所以都好推薦叫!Strawberry Garden (Strawberry, Lemon Juice, Lime, Soda Water) hkd48因為好鍾意好酸嘅嘢,又鍾意梳打水,所以叫咗呢個!賣相好唔錯!綠島奇遇 Green Island (Lime, Kumquat, Lemon Juice) $48朋友就叫咗呢一款,佢話個柑橘味都做得非常出色!整體來講,呢度環境好舒服,地方又夠大!服務都好好,員工好有禮貌。佢嘅西餐做得好出色啊!而我推薦頭盤叫沙律,因為沙律係好有誠意,有勁多唔同嘅材
香燒紐西蘭羊架伴香濃燒汁 +$48
焗威靈頓三文魚(需時20-30分鐘) +$20
朋友就叫咗呢一款,佢話個柑橘味都做得非常出色!
整體來講,呢度環境好舒服,地方又夠大!服務都好好,員工好有禮貌。佢嘅西餐做得好出色啊!而我推薦頭盤叫沙律,因為沙律係好有誠意,有勁多唔同嘅材料,口感非常豐富!同埋佢夜晚食夠$100可以$10叫生蠔!超抵!