2024-03-29
今日諗住去維園睇花展🌺人山人海🤪都係食咗飯先🤤朋友介紹咗一間超浪漫環境好有氣氛西班牙餐廳🍽️焗西班牙走地黃油春雞~走地雞,雞肉零舍滑、多汁🤤,焗烤後金黃外皮,特別惹味🤭脆脆地、甜甜地甘筍🥕,再配上三種醬汁~芥辣、千島醬、另外一種醬汁帶有少少鹹鹹地🤪迷你墨西哥夾餅🌮配和牛牛舌~呢個小食好特別😍 兩種食材混合、味道同口感完全係一絕配👍👍黑毛豬肉西班牙飯~熱辣辣😁份量都好多👍大大粒黑毛豬肉、米飯都大大粒好有咬感,帶有檸檬🍋汁、口感非常之好味🤤記住一定要均勻一齊食,大約少少飯焦香味👍再叫多杯latte~我好少飲😁雖然朵花冇咁靚🤭🤭🤭但係好香好滑好好飲💕當然梗係要食個甜品啦🤭西班牙炸油條😍脆卜卜、甜甜地、沾滿玉桂粉、燕麥、加上朱古力醬、雪糕😍非常滿足🤭🤭🤭