2024-11-04 307 views
happy Friday,為咗快啲返屋企,我哋選擇喺屋企附近食埋嘢就返去。揀咗一個dinner set ,包咗餐湯沙律同埋一個主菜。佢個餐湯今晚係南瓜湯,其他西餐廳佢一個湯嘅質感係比較稀啲,而個甜味都真係幾甜。而佢個沙律上面嘅芝士粉更加係會溶引起芝士狂迷狂熱。主菜我哋揀咗個帶子牛柳,帶子鮮甜,而且仲有幼滑薯蓉添。牛柳真係煎得幾好㗎,好夠腍,但係淋得來你又食到鐵板嗰種香味,再加埋啲黑松露醬,我覺得幾好食。然後我哋再散叫多咗個Pizza ,個Pizza好薄好脆嘅餅乾底,再加埋芝士同埋辣肉腸,呢個經典嘅配搭真係永垂不朽。因為我哋驚食唔晒,所以就冇嗌兩個dinner ,反而咁樣嗌又幾抵食喎。

主菜我哋揀咗個帶子牛柳,帶子鮮甜,而且仲有幼滑薯蓉添。

2024-11-01
$150 (Dinner)