2023-05-21 34 views
🔸LB凱撒沙律呢個係好特別既,佢係豆豉鯪魚既化身,用咗油麥菜做底,加埋豆豉同鯪魚,面頭撒左芝麻同脆脆,整體感覺好香口😆🔸紫菜炸墨魚脆脆用左潮州紫菜做炸衣,墨魚丸都係餐廳自家製既,點埋黑蒜醬,好食😍🔸招牌豬腩包豬腩肉超級淋,有入口即溶既感覺,包既質感好特別,全白色,幾有咬口😛🔸魚包2.0係吉列魚柳加芝士,魚柳好大塊,個包都包唔住,包一樣係全白色,不錯🙈🔸薑味意式雪糕包雪糕有滿滿薑味,夾左唔少nuts碎,淋左焦糖醬,雪糕包係炸過既,又熱又凍,口感好特別🤤🔸BAO CHA! HEY BAO有芝士奶蓋係面頭,溝左烏龍茶同芒果汁,正!🔸SAKURA BREEZE入口感覺幾fresh,食完好多野好飽,飲兩啖可以再食😂
🔸LB凱撒沙律

🔸紫菜炸墨魚脆脆

🔸招牌豬腩包

🔸魚包2.0

🔸薑味意式雪糕包

🔸BAO CHA! HEY BAO
有芝士奶蓋係面頭,溝左烏龍茶同芒果汁,正!

🔸SAKURA BREEZE
入口感覺幾fresh,食完好多野好飽,飲兩啖可以再食😂