2023-07-09
呢排成日都要出街食,卡路里超標之餘啲嘢食又冇乜營養🥲🥲咁啱今日經開附近,就入黎試下個poke bowl😝🍚Salmon the classic $108 🌕🌕🌕🌗🌑三文魚好新鮮👍🏼牛油果同個特製醬汁好夾😆即刻令牛油果味道豐富左,而且口感好順滑。青瓜則可以美顏,啱晒貪靚嘅我😝我呢個bowl揀左糙米飯,感覺上健康啲🤣但相對上會比壽司飯乾,比較有口感。🍚Moo-Moo Onsen Bowl $98 🌕🌕🌕🌕🌑我同朋友都好鍾意呢個bowl😍除左啲芒果好甜,番茄他他醬汁加埋原本個bowl嘅醬汁撈飯真係好夠味!😋壽司飯比糙米飯索汁,食落味道豐富啲,亦都冇咁乾。主角牛腱肉都頗出色,肥瘦均勻,好彈牙,而且唔鞋👍🏼👍🏼以位於中環地段附近嘅餐廳黎講,佢性價比都幾高,份量都好足,無論三文魚定牛腱我都覺得比得幾多,所以如果經過呢頭又唔知食乜好,可以入黎試下個poke bowl😝
🍚Moo-Moo Onsen Bowl $98 🌕🌕🌕🌕🌑