“有囍“都開左一段時間,都幾旺ga,就係旺咪要訂枱同排隊咯,少人果日唔係我病就係男友病,今日一心去食終於食到啦近來男友成日有選擇困難症,坐低佢見到2人餐,第一句話唔好煩,叫餐算,我地叫左貴d$398個餐,因為想試下麥皮蝦,老闆娘話真心推介以食物質素份量係低食既,有3個餸1湯+飯+甜品1,海南雞例牌,雞好滑唔肥,加埋3個唔同汁醬好味 (醬油,蔥蓉,酸辣)2,麥皮蝦, 4隻大蝦多肉多膏,老闆話炒既先咁乾身,d麥皮餸飯同就咁食都好味,覺得有陣淡淡咸香芝士味3,馬拉盞炒椰菜苗,馬拉盞炒貴10蚊,好食唔緊要啦4,肉骨茶夠晒濃,但又唔係重藥材,排骨稔滑,係細兜左少少,同埋唔係大滾唔太夠熱5,紫蕃薯糖水無咩特別,送既唔好要求咁多
以食物質素份量係低食既,有3個餸1湯+飯+甜品

3,馬拉盞炒椰菜苗,馬拉盞炒貴10蚊,好食唔緊要啦