2023-01-09 466 views
食 茶記老老豆豆都冇諗住有咩嘢服務,但係入邊啲侍應(定唔知係老闆娘啦) 好似唔想做咁。叫你落單,次次明明你望到,就擰轉頭,向左走,向右走咁。啊大佬,我啱啱坐低睇完個餐牌,好明顯係準備落單,你都要擰轉頭走。果個擰轉頭走嘅樓面,似係大家姐,可能係老闆娘,係咁行嚟行去,指指點點其他樓面,但係就偏偏睇唔到需要落單嘅客人。你係老闆娘嘅就算擰歪面,都叫你啲夥計嚟幫我落單啊,永遠唔會㗎喎。 就真係明明見住你叫佢,佢望到一眼之後就即刻擰塊面去第二度,之後行咗去就算。咁好心你,唔幫客人落單,就一係着返件廚房衫,一係就唔好喺度行嚟行去。如果你係老闆娘你叻,係咪希望客人坐低唔使嗌嘢食,齋坐,轉個頭俾錢你埋單?咁不如改名做 囍運遊樂場/老人院, 收入場費算啦淘大附近餐廳選擇多,大家行過兩步,無謂貪就腳方便貼錢買難受

叫你落單,次次明明你望到,就擰轉頭,向左走,向右走咁。

咁不如改名做 囍運遊樂場/老人院, 收入場費算啦

淘大附近餐廳選擇多,大家行過兩步,無謂貪就腳方便貼錢買難受