2021-12-28 85 views
說好的劣評話說3星期前已經訂好枱諗住同朋友開心慶祝聖誕,當天朋友話要遲少少,我就打電話從7:30改到8點。職員話無問題,隨後亦收到email openrice的確認。到7:50分我已到附近就收到男職員打來確認booking,我話已經行緊過去,無問題,收線。唔夠一分鐘一位女職員又打黎同我confirm booking,我話剛剛你同事已經打黎confirm左啦窩,佢話今日比較full,可能黎到要等一陣,我問一陣即係幾耐,佢同我講都要9點幾!我即時爆左,我3星期前已經book左枱,7:30改到8點張枱都係留返俾我既,如果我要等到9點幾咁同walkin有咩分別?我點解要book枱呢?佢話同事搞錯左,以為我7:30個booking遲到10分鐘所以放左俾walkin客。咁我唔理你啊,你安排另一張枱俾我囉,點知佢再白痴啲,話佐敦分店有位,會唔會考慮過去。我話,不如叫坐左我張枱既客人宜家起身去佐敦分店睇佢肯唔肯?我已經係樓下啦,如果你分店係新界,係咪叫我宜家去新界食?最後,我答應佢一定會劣評佢,就講得出做得到!ps:有圖有真相,訂座已“更改”,仲夠膽確認埋我已出席!
說好的劣評
最後,我答應佢一定會劣評佢,就講得出做得到!
ps:有圖有真相,訂座已“更改”,仲夠膽確認埋我已出席!