2019-02-11 2203 views
初二家人訂枱宴客,圍餐需先付1000定金,晚上六時半準時上菜。酒樓環境好,樓底高,枱之間尚算寬闊。我們十五人坐在舞台前的大枱,相當闊落。當晚晚市服務人手充足,而且態度都良好。食物方面,份量都幾大碟,比一般酒樓套餐的份量都多,所以我們15人都食唔曬。食物質素都不錯,燒味拼盆、大蝦伊麵都出色,不過可能當晚人多酒樓上菜次序都有點亂來,伊麵是第一道上的菜。海鮮卷都幾好味,唔會太多沙律醬,外皮脆金香美味,每條比平時食的大,包到脹卜卜。大蝦伊麵蝦的數量多,也十分大碟,配菜也多,每人可以食兩碗。    整體而言,是幾好的開年晚餐,而且可以有大銀幕睇初二煙花直播,老人家都相當開心興奮。甜點是紅豆沙湯丸,不過是冇餡的,只有麵粉一團,比較令人失望。

開年套餐
海鮮卷

大蝦伊麵蝦的數量多,也十分大碟,配菜也多,每人可以食兩碗。

2019-02-06
$260 (Dinner)
開年套餐
海鮮卷