2015-08-10 3193 views
 去開沙灣同泳棚個邊行甘緊係去西環揾食啦...好彩一早已訂枱, 不然想walk in食都係一件幾難既事, 因為店內店外數埋得十幾個位的, 所以想黎食, 就記得訂位啦! 甘就穩陣d!! 其實對比利時菜真的不太認識, 而餐牌上既選擇又不是太多, 我地是但點了以下: 點了一客蝦同薯容mix埋一齊既野, 食落都幾香口, 但不是太特別的!忘記了什麼海鮮飯, 但飯夠多忌廉汁, 混埋帶子一齊食, 味道不錯!另外叫多一個鴨胸飯,飯既味道跟之前個個飯差不多,但堅多鴨胸配菜,啱晒喜歡小飯多餸既我! 再黎個雜腸拼盤,味道一般啦,相比德國餐廳個d就真的輸了!!反且個青口配薯條就有驚喜啦! d青口細細粒, 肉質夠鮮嫩又易入口, 個汁好濃香草同忌廉汁味, 啱晒我呀, 當湯飲晒! yeah~~ 而個薯條又夠脆又唔油, 點埋個醬食, 正!老闆介紹左兩隻比利時啤酒比我地, 一隻hoeny味, 另一隻係好淡既啤酒味, 好易入口, 我覺得兩隻都較為啱女仔飲~

去開沙灣同泳棚個邊行甘緊係去西環揾食啦...

再黎個雜腸拼盤,味道一般啦,相比德國餐廳個d就真的輸了!!
  • 青口