2022-10-06 1577 views
聽聞都幾full下!要早一個月前book定,好好彩今次有幸坐到bar檯,一坐底就有Menu同熱毛巾,同店員點好餐之後,店員就拎左幾款調味料黎介紹~👍🏻👍🏻 飲品好快黎到🍻野食就需時等候,得三個廚師照顧曬成場👦🏻都幾建議坐bar檯前,可以一邊食一邊望住廚師烹調,但係就會熱小小油煙都比較大,同咪抽風系統都比較大聲,如果想同朋友靜靜地傾計就唔好坐bar檯啦👀🌿綠茶梅酒($40/glass)甜甜地好好入口,唔飲酒既都可以試下,同所有野食都出奇地夾喎!🍋檸檬燒酒($40/glass)一入口感覺 哇!好酸!唔係檸檬味燒酒,係新鮮檸檬汁🤣🤣酸到我唔感再飲,等d冰融番小小就好好多🍴ほたて貝 (帶子)$98海鮮類價錢就比較貴小小,一份會有兩件,燒完都仲係好大粒,兩邊煎得好香,日本師傅仲用好可愛日式口音既廣東話建議我地點小小鹽食🧀チーズオムレツ(芝士蛋奄列)$48拉絲迷真係抵擋唔住,望住佢落芝士唔洗錢咁每啖都係芝士,個蛋又唔會過熟,keep住小小半熟狀態🐷亡九平燒 (豬肉薄燒)$58個麵粉漿比較黏,近乎台式蚵仔煎質感,豬肉片加埋脆脆口感幾特別🐮A4 フィレステーキ $290A4和牛柳,肉質超級淋,仲要煎得

🌿綠茶梅酒($40/glass)

🍋檸檬燒酒($40/glass)

ほたて貝 (帶子)

🍴ほたて貝 (帶子)$98

芝士蛋奄列

🧀チーズオムレツ(芝士蛋奄列)$48
拉絲迷真係抵擋唔住,望住佢落芝士唔洗錢咁
每啖都係芝士,個蛋又唔會過熟,keep住小小半熟狀態

豬肉薄燒

🐷亡九平燒 (豬肉薄燒)$58

A4和牛柳

🐮A4 フィレステーキ $290
A4和牛柳,肉質超級淋,仲要煎得岩岩好好粉嫩,係我食過最軟熟既牛肉,但牛味就唔夠濃,咬兩咬就食完🤣,配有小量配菜都好好味,牛柳底下有麵包,食完之後師傅會幫你做個芝士多士,多士上再加左醬汁,好似食緊pizza咁~

炒飯

🍚炒飯 $88
對個飯比較無乜記憶,比較普通淨係記後好多蔥,多到眼凸,炒緊個陣落左2次定3次大量,到分完落碗再落多次,唔食蔥既我表示可怕🫠但都有食,幸運地無臭蔥味🙏🏻

豬肉大阪燒加麵

🇯🇵モダン焼(豬肉大阪燒加麵)$88
食到最尾真係好飽,有小小後悔叫左加麵,大阪燒就同出面味道一樣,係屋企都整到既味黎,不過望住日本人整又唔同啲既

食物味道款款都差唔多,因為主要都係用幾款調味料,主要都係日式燒汁味
食到超級飽人均都唔洗$500,超級滿足❤️❤️
Type of Meal
Dinner
ほたて貝 (帶子)
芝士蛋奄列
豬肉薄燒