2011-07-27 110 views
行過N次這裡,總有條人龍,附近選擇實在多,真係無咩意欲排隊,是日無人龍,又好想食BRUGER,剛好。第一次黎,唔見有咩特別想食,我就要classic burger,兩個人,另一款就要雞包。classic burger,店員建議塊扒係medium,就medium吧。上枱賣相都幾唔錯,望落配料亦下得夠多,牛肉算係juicy,亦係厚厚,牛味都ok,餡料方面我滿意的,要挑剔就係個飽冇烘過,烘過的話會更好。chicken burger,用辣黎醃,偏向辣,塊雞肉只係食到辣味,係辣漢堡一個。classic可以轉combo,跟薯條或者薯角或者薯格加汽水,要個薯格,正正常常,剛炸起,味道可以想像得到,汽水,還是汽水吧。另要了個墨西哥片,要讚係芝士下得夠多,要彈係d肉好韌。早前係小酒窩吃到的,我喜歡果邊多一點,可能呢到d墨西哥片較為鹹一點。整體都可以叫ok,我覺得Shake 'em Buns又或者burger room都比這裡好一點,價位更平一點,當然位置不大同。

Classic Burger
Chicken
薯格
Nice
Nachos

Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$150 (Lunch)