2019-08-13 41 views
COEDO 出名日本手工啤酒,今次去試試佢地新出既SEMI BUFFET LUNCH!店鋪唔算大,但LUNCH TIME仍然能夠提供足夠坐位予客人隨便入坐。店內感覺保持傳統家庭式日本居酒屋BAR檯,配合主打既日本手工啤酒,感覺劃一。Main 有7個Choice,今次試左牛肉籌喜燒咖哩烏冬同埋三色便當。Order後便去睇睇SEMI BUFFET 既SALAD BAR。岩岩開始推出SEMI BUFFET,相信未來可能會加多D選擇。SALAD BAR當中最令人驚喜既係相當脆身既生菜。值得一讚既係所有MAIN都係即ORDER即制!等左大約30分鐘後先上咖哩烏冬。烏冬咖哩味突出,牛肉亦有牛味,可以一試。三色便當比較有驚喜。灸燒三文魚非常出色,前面有灸燒香味,後面卻能夠保持新鮇,雙重口感,雙重滋味同時於口腔內融化。另外鱸魚同炸雞亦都好味。唯一失色既係飲品選擇未夠多元化,SEMI BUFFET只有包咖啡或茶,不能加錢升級鋪店招牌手工啤酒,需要額外單點。

SALAD BAR當中最令人驚喜既係相當脆身既生菜。

烏冬咖哩味突出,牛肉亦有牛味,可以一試。

2019-08-08
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
$200 (Lunch)