2016-10-14 63 views
早幾天的早上終於去麥當勞試了他們新出的Bagel早餐了, 之前係未吃過Bagel這款食物的, 麥當勞出了兩款味: 豬柳炒蛋, 煙肉芝蛋, 我揀咗煙肉芝蛋味~味道其實都OK, 蛋是類似豬柳蛋漢堡那款的煎蛋, 連同煙肉都是暖熱的. 因為有沙律醬在入面, 所以都完全唔覺得乾! 個包頂果塊中間有個窿, 好似冬甩咁, 口感幾實淨, 真係好有咬口, 食完好飽呀! 不過我就唔太特別喜歡這種包的質感...我都係偏好軟熟點的麵包...所以..這款早餐試過便可啦.除了Bagel包, 這個餐仲有一塊薯餅和飲品, 我選了熱豆漿, 佢杯熱豆漿原來都幾好飲~而薯餅就熱辣辣的, 當然好味啦, 不過就好熱氣了!

2016-10-10
Type of Meal