2017-05-29 969 views
辛苦左一個星期終於捱到星期五,同事們都想食個好D的LUNCH,聽說環境氣氛都不錯就來了。午餐時間人流不算多,不需要等太耐就可以入座。Starter揀左個沙律,蔬菜之外仲有Parma Ham,幾好食,但如果份量多D就更好啦~Main Clause 揀左Cedar River Prime Hanging Tender, 五成熟肉質唔會靭,調味料亦唔重,食得出肉ge鮮味伴碟薯蓉亦好好食,當然都係果句,份量多D會更好啦......因為唔夠飽,之後嗌左個甜品Pavlova,外觀係咪好特別呢:望落好似碎石上面有粒寶石咁(可能只係我諗得太多)紫色"碎石"有好濃薰衣草味,上面紅色係桃味雪芭,撥開"碎石"入面仲有桃肉架睇落個搭配好似風馬牛不相及,但係食落係好match架!唔係常見的組合,推薦大家一試~Set Lunch $190, 加埋甜品大約$200幾,以Lunch來講唔算平,但食物質素同環境都幾好如果搵日想對自己好D,可以去試下~

望落好似碎石上面有粒寶石咁(可能只係我諗得太多

睇落個搭配好似風馬牛不相及,但係食落係好match架!
唔係常見的組合,推薦大家一試~

如果搵日想對自己好D,可以去試下~
2017-05-26
$200 (Lunch)