2023-07-24
別緻的西餐廳🌸 尊享二人餐🍀餐湯及餐包 濃郁粟米忌廉湯,餐包鬆軟配酸甜紅莓醬,夠開胃。🍀煙三文魚墨西哥卷及田園沙律伴甜辣汁墨西哥卷包住爽脆生菜、新鮮蕃茄,口感豐富,加埋少少辣味將汁,將所有鮮味提昇。🍀焗蟹肉芝士釀扇貝伴鮮茄醬雜菜意粉甜甜地番茄醬配搭蟹肉釀左係扇貝面,蟹肉有蟹味,扇貝唔靭,再配埋意粉,味道也不錯。🍀秘製BBQ醬燒豬肋骨伴薯菜粗身薯條外脆內軟,豬肋骨表面焗得脆口,肉質夠淋同易甩出黎,超juicy而bbq醬香濃,味道有點似叉燒醬。🍀甜品 tiramisu 唔會太甜,個芝士忌廉打得夠滑🌸橙茶 🌸檸檬茶🌸水牛芝士莎樂美辣肉腸pizza薄批個邊夠脆,鋪滿好多芝士,仲可以拉絲。======詳情======HOKO Farm (鑽石山)鑽石山龍蟠街3號荷里活廣場2樓288號舖================#yummy #香港美食指南 #香港美食 #hkfoodie #hkfood #hkeat #吃貨 #吃貨日常 #RnT吃貨 #相機食先 #鑽石山美食 #鑽石山好去處 #香港美食探店 #香港探店 #我是吃貨 #打卡熱點 #打卡美食 #著數報料 #鑽石山探店 #荷里活廣場 #HOK
🌸 尊享二人餐
🍀餐湯及餐包
濃郁粟米忌廉湯,餐包鬆軟配酸甜紅莓醬,夠開胃。
🍀煙三文魚墨西哥卷及田園沙律伴甜辣汁
🍀焗蟹肉芝士釀扇貝伴鮮茄醬雜菜意粉
🍀秘製BBQ醬燒豬肋骨伴薯菜
🍀甜品
tiramisu 唔會太甜,個芝士忌廉打得夠滑
🌸橙茶
🌸檸檬茶
🌸水牛芝士莎樂美辣肉腸pizza
薄批個邊夠脆,鋪滿好多芝士,仲可以拉絲。
======詳情======
HOKO Farm (鑽石山)
鑽石山龍蟠街3號荷里活廣場2樓288號舖
================
#yummy #香港美食指南 #香港美食 #hkfoodie #hkfood #hkeat #吃貨 #吃貨日常 #RnT吃貨 #相機食先 #鑽石山美食 #鑽石山好去處 #香港美食探店 #香港探店 #我是吃貨 #打卡熱點 #打卡美食 #著數報料 #鑽石山探店 #荷里活廣場 #HOKOFARM