2021-07-13
❣️利東街Miffy限定茶吧x 1011 TEABAR❣️今日同小公主去咗灣仔利東街品嚐由女神Stephy鄧麗欣主理嘅茶飲店1011 TEABAR💗依家佢哋同Miffy做緊crossover💞推出一系列以Miffy為主題嘅特飲同甜品😍最重要就係喺舖頭裏面每一個角落都有勁靚嘅打卡位📸每一個位都好chill😌完全唔似喺香港🇭🇰個感覺就好似去咗台灣旅行咁🥰💗草莓氣泡果咖呢個係用咗新鮮嘅水果加埋自家製嘅香濃咖啡液沖制而成!健康好多㗎!清甜嘅士多啤梨味🍓加左少少檸檬汁,成個感覺好清新💗愛情藥水一放上枱嘅時候小公主已經好興奮😆因為佢係會散發煙熏香氣既特飲愛情藥水!拎開木牌之後就會散發出淡淡的煙燻!呢個飲品係以蔓越莓同埋檸檬🍋調製而成!唔知係咪真係有魔法呢!飲到唔想停!💗伯爵茶蛋糕佢個份量都好大!上面仲有香濃幼滑嘅忌廉!蛋糕鬆軟棉幼!仲散發出淡淡既伯爵茶香💗煙三文魚忌廉芝士三文治煙薰三文魚散發住煙熏香氣!外層香口裡面鮮嫩😍配搭青瓜同埋忌廉芝士!味道不油膩!口感仲好柔滑添!
💗草莓氣泡果咖
💗愛情藥水