2021-12-09
Nunu燒 (中環).想試呢間好耐(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎) 裝修精緻,有日本小店感.▪️八款刺身拼盤(2切) ▪️.有赤蝦 ,三文魚,赤身,油甘魚,帆立貝,海膽,希靈魚以及本日精選— 鰆。前面嘅都唔需要我太多形容,赤蝦要讚好肥好creamy黏口,鰆就完全截然不同,屬較清新類,咀嚼下先會有淡淡鮮同甘.▪️特選串燒盛合 ▪️.有五串,分別係牛舌,豚肉,雞軟骨棒,安格斯牛以及雞翼。非常好食,全部燒得剛好,牛舌入味又夠爽,絲毫不韌,安格斯牛粒多汁。豚肉由豚肉片卷起,中間裹有椰果。雞軟骨棒拌上生雞蛋及醬汁,食落咬到雞軟骨粒.▪️牛肉壽喜燒 ▪️.真係新鮮熱辣今日推出,門口都貼左呢個新產品推廣menu係無架!最喜歡壽喜燒甜豉油湯底,内有配料娃娃菜,菇,豆腐以及雞蛋,牛肉都有六七件!📌 Nunu燒 (中環)中環和安里4-5號地舖環境:⭐️⭐️⭐️⭐️味道:⭐️⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️.
想試呢間好耐(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎) 裝修精緻,有日本小店感
▪️八款刺身拼盤(2切) ▪️
有赤蝦 ,三文魚,赤身,油甘魚,帆立貝,海膽,希靈魚以及本日精選— 鰆。前面嘅都唔需要我太多形容,赤蝦要讚好肥好creamy黏口, 鰆就完全截然不同,屬較清新類,咀嚼下先會有淡淡鮮同甘
▪️特選串燒盛合 ▪️
雞軟骨棒拌上生雞蛋及醬汁,食落咬到雞軟骨粒
▪️牛肉壽喜燒 ▪️
📌 Nunu燒 (中環)
中環和安里4-5號地舖
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️