一間燒牛肉放題店,突別賣點係佢有刺身同火鍋。環境乾淨光線充足,半落單半自助吧形式供應食品,自助吧有熱盤區供4-5個小菜、蔬菜區、甜品區及飲品區。落單主要肉食、海鮮、刺身、壽司等。 刺身方面種類唔算多,size比一般日式放題店提供的小同薄,解凍算係做得唔錯,但唔多吸引,有點虎頭蛇尾的感覺。明明是一個本應加分的賣點,但正式做到又加唔落分。 火鍋方面今次幫襯和牛的,佢上碟薄身肉很瘦唔肥,解凍感覺做得唔太好,滾熟後咬口比較靭。其他火鍋配料唔算多唔驚喜。 燒肉方面和牛質素係有點輸蝕,牛的肥瘦花紋賣相係差少少🤏,有牛肉味,唔太油。鮑魚算大隻連殼的,甲羅燒可自己調教雞蛋醬,帶子中規中矩。 甜品區較多選擇,賣相算係吸引。 服務方面,服務員有時會走去客到教人點樣燒,算係唔錯服務。 價錢六百幾加一,食品種類算多唔精,火鍋刺身燒肉甜品都有,算係比上不足 比下有餘,加上唔似大牌子排死隊,一解燒肉荒係可以,算係合格。 Ps:個人懶唔想等的時候會再幫襯,但有時間有心情都係會等大牌子😂。
一間燒牛肉放題店,突別賣點係佢有刺身火鍋。環境乾淨光線充足,半落單半自助吧形式供應食品,自助吧有熱盤區供4-5個小菜、蔬菜區、甜品區及飲品區。落單主要肉食、海鮮、刺身壽司等。

甜品區較多選擇,賣相算係吸引。

服務方面,服務員有時會走去客到教人點樣燒,算係唔錯服務。