2019-08-21 94 views
呢排返工真係好攰好沉重,想出去食返啲好嘢,首選緊係食日本嘢,今日去咗一間叫焱丸水產嘅餐廳,質素都唔錯。期間限定優惠,大家可以留意吓~都有好多海鮮食呢排啲天氣真係好鬼熱,飲返杯冰凍嘅蘋果梳打,是正常的,我最欣賞係蘋果梳打真係有蘋果,青蘋果片雪到變冰,一食落口,即刻可以降溫。熱辣辣食刺身就最啱,呢個甜蝦x鯛魚x柳葉魚刺身薄切嘅鯛魚,廚師真係好刀功,每一塊都切到可以透光。肥嘟嘟新鮮大甜蝦,味道好鮮甜,新鮮度非常高。香蔥白蓉吞拿魚手卷,美味嘅吞拿魚蓉食落完全冇根,帶吞拿魚嘅油香加埋蔥變得更加有層次。吉烈魷魚圈,新鮮厚肉嘅魷魚外層包住,脆到爆嘅麵包糠,食落非常鬆脆。最後就係,我最愛嘅浜燒多春魚,眼睛透明度好高 即係都好新鮮,燒到又香口,啲魚子又咬落卜卜聲

期間限定優惠,大家可以留意吓~

都有好多海鮮食

熱辣辣食刺身就最啱,呢個甜蝦x鯛魚x柳葉魚刺身

薄切嘅鯛魚,廚師真係好刀功,每一塊都切到可以透光。

肥嘟嘟新鮮大甜蝦,味道好鮮甜,新鮮度非常高。