2024-05-05 275 views
星期六帶左狗狗去Airside, 尼個商場係pet friendly, 點知得幾間餐廳可以帶竉物,而且一定只可以安排坐於餐廳外圍,狗狗又要放係餐廳範圍出面,咁都算pet friendly 咩?最後去左五匠六釜食飯,等左兩個鐘終於有枱,但係坐低左冇人理,水又唔俾,連落單barcode 都冇俾我地。 因為坐左係reception 隔離,咪叫前台位姐姐俾啲水我地,點知佢(啪)一聲大大力掟低個壺😡😡,咁既服務態度就算食物ok 都冇下次啦!👎🏼👎🏼你估唔駛俾錢咩!想叫北京填鴨又賣晒。個水煮牛肉過鹹同太多鈉。家常餅,四川擔擔麵,同農家炒飯都正常ok既。但下次去airside 一定唔會再幫襯呢間。
2024-04-20
Waiting Time
120 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner