2024-01-28 117 views
聖誕嚟呢度試佢哋個Festive Tasting Menu,每位328蚊有3 courses,我哋叫咗2個set,不過估唔到前菜出色過主菜,細佬最欣賞佢哋嘅餐包😝,2個前菜我都鍾意,最後驚唔夠食叫多個carbonara但麻麻地:🐟Cured Salmon煙三文魚配刁草酸忌廉汁,呢個配搭不嬲都係我最愛,加埋sourdough一齊食,酸酸地又有煙三文魚嘅香,得👍🏼🐙Grilled Mediterranean Octopus呢個都係好好食,八爪魚完全唔靭,薯仔皮好香口,哥哥自己食咗一個仲搶晒成條八爪魚。🐮Beef Wellington 整體唔錯,牛肉都好嫩,但係要另加$98嚟講,我覺得可以厚返少少🤏😂🦞Lobster Ravioli 我一直都好鍾意食ravioli,直頭會買嚟自己喺屋企整嚟食,所以見到有一定第一時間叫。佢都有啲龍蝦肉,ravioli配tomato sauce,要另加$88無問題因為有龍蝦肉嘛,但我覺得一般,蕃茄醬有啲酸,蓋過咗個ravioli,不過啱小朋友食因為全部係熟嘢😅🍝Spaghetti Carbonara 賣相可以但味道唔得🫠carbonara又係我嘅其中一個至愛,但

🐟Cured Salmon

🐮Beef Wellington

🦞Lobster Ravioli

🍝Spaghetti Carbonara
賣相可以但味道唔得🫠carbonara又係我嘅其中一個至愛,但佢好淡味,有幾片黑松露都救唔到碟嘢…

🍰 Black Forest Christmas Log
呢個好食,好夠朱古力味,cream都唔漏👍🏼

🥐Pane e Latte Croffle
正常嘢,畢竟佢哋都出名pastry,但menu寫配果肉,但我只食到果醬,果肉在哪?😅呢個小朋友鍾意食。

再叫咗2杯飲品,爸爸杯lemonade 我無試,但我杯熱朱古力好淡好淡好淡😢

餐廳打卡係一流,今年仲set晒粉紅聖誕裝飾,我哋都影咗好多相,同埋staff態度好好,會同小朋友玩,又俾顏色筆小朋友畫公仔,所以我會再去。