2024-08-20
今日好開心,去咗灣仔一間我第一次去嘅點心舖,叫做龍點心我特別叫咗以下嘅點心,分別有,一龍大滿足,歎世界燒賣拼盤2.0,一口鹹水角,燉湯.淮杞螺片燉竹絲雞,拉絲菠蘿包,桂花糕(2件)。每一個點心都好出色一龍大滿足就已經有6款唔同嘅點心,唔同嘅味道,有筍尖蝦餃皇,酸菜魚鳳眼餃,松露野菌晶瑩餃,蟹粉菠菜香蝦餃,臘味糯米燒賣,豌豆桃子另外歎世界燒賣拼盤2.0,有六款唔同各具特色嘅燒賣,我都係第一次品嚐到,簡直就係色香味俱全,而且每一個點心都夠熱,簡直就好有心思簡直係大滿足呀,特別係佢嘅燒賣,好有特色,有唔同嘅類別,而且原來個廚師,仲係喺著名嘅酒店出嚟嘅,我好欣賞佢嘅燒賣,因為每一粒燒賣好特別,仲有唔同嘅口味,同埋好好食,滿足我唔同嘅口味,仲有嗰個淮杞螺片燉竹絲雞燉湯,簡直就係好鮮味,而且好足料,飲咗簡直覺得滿滿嘅骨膠原美顏湯價錢合理,交通方便,環境衛生,服務細心,體貼有禮貌。
價錢合理,交通方便,環境衛生,服務細心,體貼有禮貌。