2023-02-23
今日約咗eat with 配音女神May May食飯 😍😍😍 。 佢本身係一個專業嘅配音員🎤🎤🎤,可能你會聽過佢嘅聲線🎼, 因為某幾間電視台嘅節目都有佢嘅聲演, 同時亦有客串吓foodie及 KOL••••• 人靚聲甜原來仲好鍾意食甜😄😄😄 女神一入餐廳就急不及待叫咗個瘋狂香蕉雪糕新地 🍨🍨🍨即上唔該👋👋👋 我估你應該好滿意今日嘅行程😂 杯雪糕新地又係幾瘋狂的大杯嘅,大家鍾意食甜品嘅話會好開心❤️❤️❤️。食完甜品前菜之後,就開始點正餐📝📝📝, 你見到menu有耳朵粉幾特別, 於是點咗個香煎雞肉耳朵粉🥗🥗🥗試吓, 出嚟冇咩驚喜,原本以為會有啲特別口感,不過不失。跟住叫咗個酥脆魷魚圈🦑🦑🦑, 好好食好趣好彈牙。😋😋😋最後要咗杯Pork Bloody Mary🍹🍹🍹, 杯上面有嚿豬肉乾我覺得幾有趣, 配酒飲落去增加咗酒嘅層次感,但整體唔算好飲,我覺得係玩gimmick居多。😑😑😑 However, 有女神陪飲加分 😂😂😂
跟住叫咗個酥脆魷魚圈🦑🦑🦑, 好好食好趣好彈牙。😋😋😋