2023-10-15
《Green Waffle Diner (擺花街) (中環)》意大利菜、西班牙菜大家就食得多,加拿大菜我自己就未試過🤣今日去完中環幾個地方睇展之後就去左呢間西餐食😛🥔草飼牛肉粒薯粒鑊仔呢個鑊仔菜係呢間餐廳嘅招牌菜,入面有嫩滑嘅牛仔粒、口感十足嘅薯仔、焦香嘅洋蔥、菇、芝士同流心蛋😋材料好豐富同埋用鑊仔上夠哂熱辣辣🦀羅勒番茄軟殼蟹意大利飯呢個意大利飯有別於我係其他餐飯食過嘅,佢落左好多番茄同甜椒味道偏向酸甜,另外表面灑左好多羅勒令到個意大利飯食落好清新,軟殼蟹香口同個飯好夾😋Mood Maker 鮮果沙冰特飲呢個特飲有齊藍莓、芒果、火龍果、菠蘿同埋橙汁,食完個飯同鑊仔薯之後飲一啖爽哂🤭夏口熱辣辣幾啖就輕鬆清想哂成杯😍如果你都想試下呢間款式加拿大特色西餐,記得bookmark定呢間餐廳,約埋三五知己一齊嚟試下👨👨👧👦 地址: 中環擺花街43號地舖#greenwafflediner #central #moodmaker #hashskillet #creamrisotto #blueburryiceblended #canadianfood #western #wine #alcoho
🥔草飼牛肉粒薯粒鑊仔
🦀羅勒番茄軟殼蟹意大利飯
Mood Maker 鮮果沙冰特飲
地址: 中環擺花街43號地舖
#greenwafflediner #central #moodmaker #hashskillet #creamrisotto #blueburryiceblended #canadianfood #western #wine #alcohol #drinksanddine #hkfood #drinks #hkfoodblogger #hkfoodie #foodblogger #hk #hkig #hkigers #hkfoodblog #hkfoodstagram《Green Waffle Diner (擺花街) (中環)》
🥔草飼牛肉粒薯粒鑊仔
🦀羅勒番茄軟殼蟹意大利飯