2019-09-21 309 views
美麗街街,此處在此街算最便宜,麵食質數一般,勝在多選擇,健康麵,食具有睇頭,之前食過這裏上海料理就一般。二餸麵$49: 不辣擔擔湯,稠,花生味唔香,湯淡,雲吞,粉皮爛,即唔彈,露餡,白蘿蔔甜,全麥麵,有益健康。養生湯,幾粒杞子,炸魚片,扎肉~質帶粉及薄片,可能揀配料淡味,湯都淡,而隔離麥歌利加街越南餐廳,扎肉又厚又爽,環境當然這裹好些,淮山麵,對俾胃好。$20加配醉雞,做唔到李白,見有酒食物都想食,拍一聲上枱,手掌心大小白色磁碟,盛載約6件3份2手指長薄雞背肉,實質無乜肉可食,我同青蛙瞪一瞪眼望着,好嘢,師傅可斬咁細件又整齊放入去,酒味都濃郁,又唔同猪雜麵的醉雞酒味,話名係小食,無欺騙。每日心情不同,胃口如何,揀選去好食地方,或去好坐地方,或找新鮮事物,有這些生活感滿足,可能對有些人覺得要求低,但能有心有力做到已幸福!

兩餸,全麥麵不辣擔擔湯,淮山麵養生湯
醉雞
2019-09-11
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$65 (Lunch)