2020-12-07 640 views
一早係Klook 購買左歷山酒店High Tea,諗住同朋友慶祝生日。上網見酒店新開同價錢都算抵,每人一個甜品架。官網所顯示的相片都幾吸引,所以就決定一試。一坐低就見枱面好似無抹過枱一樣,成張枱都係餅碎,仲有樣用過既牙纖🤮即刻搵職位黎了解,佢地就馬上幫我地換左枱,感覺好番少少。好快就上晒兩架甜品盤,我地由下食到上,條三文魚多士,件多士一啲都唔脆,好似放左好耐感覺,淋晒。鮑魚,得個1/4隻同佢官網睇有一隻完全唔同,感覺似罐頭鮑魚個種。中層提子鬆餅,我從未食過咁難食既鬆餅,講衰啲KFC都好食過佢。用刀切都好難,又凍又硬。上層甜品,個紫色啫喱朱古力慕士,個慕士一啲都唔滑似粒狀餬仔咁,外皮啫喱一啲味都無。個抹茶泡夫一啲味都無🤮個海綿蛋糕,都係硬🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️成餐感覺一啲都唔良好,個裝修好土豪。野食又差🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️應該唔會再有下次了。
High  Tea
2020-12-07
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$250 (Tea)
Celebration
Birthday