2023-07-04 142 views
樓面態度一般般,坐低點食物要靠記無menu睇問職員拎menu睇,語氣仲有d串叫我可以用電話影低斟飲品仲連中兩隻唔乾淨,一隻杯邊有唇膏印,一隻有飲品跡夾蔬菜老公發現蕃茄有d變味同左樓面職員講佢地都覺係有d變,叫廚房換廚房男職員唔肯換放番係出食物位樓面再叫佢換,之後見廚房女職員黑口黑面啤住樓面拎走兜蕃茄行得好慢好唔情願咁但我見佢係行去洗手盤位我番位放低野再行出去見到拎兜蕃茄出黎,唔似係新,兜入面底部有小小一層水食物質數都好一般我地叫最貴北海道和牛,黎到仲肥過a5熟左同食吉野家d肥牛無咩分別,差唔多大部份都係肥,蝦滑鞋口,好咸可樂個味都同平時食嘅唔同,好難飲叫左昆布湯,唔知係加左一次湯定煮得耐昆布出味,越食越咸, 搞到d食物都唔好食勁咸仲要隻味係唔好食由食第一啖開始已經懷疑人生.....一路食一路只係想快d清左d肉150分鐘,食左無兩個鐘清哂d肉即刻起身走埋單九百幾食埋d咁嘅野,唔怪得7點幾一番枱都坐唔滿
樓面態度一般般,坐低點食物要靠記無menu睇
問職員拎menu睇,語氣仲有d串叫我可以用電話影低

斟飲品仲連中兩隻唔乾淨,一隻杯邊有唇膏印,一隻有飲品跡

夾蔬菜老公發現蕃茄有d變味同左樓面職員講
佢地都覺係有d變,叫廚房換
廚房男職員唔肯換放番係出食物位
但我見佢係行去洗手盤位

食物質數都好一般
我地叫最貴北海道和牛,黎到仲肥過a5
熟左同食吉野家d肥牛無咩分別,差唔多大部份都係肥,

蝦滑鞋口,好咸

可樂個味都同平時食嘅唔同,好難飲

仲要隻味係唔好食

150分鐘,食左無兩個鐘清哂d肉即刻起身走

埋單九百幾食埋d咁嘅野,唔怪得7點幾一番枱都坐唔滿
2023-07-03
$468 (Dinner)