YAKITORI KOBAKO🇯🇵位於灣仔,日本人主理既涉谷60年串燒店😳裝修新派和風,好有氣氛,日本味濃,座位舒服,餐牌主打串燒,但其實各類和食、居酒屋食物都有🤞🏻沖繩県期間限定MENU,無理由唔試下,豆腐糕,即係沖繩腐乳,超濃豆香,但必須配食,雞肉等都夾,最正就係配清酒,熱既純米酒🍶正,唐揚迷你蝦,加啲檸檬汁成隻連殼食,勁惹味😙沖繩苦瓜炒豚肉,苦瓜爽身,豚肉加蛋碎好味😋沖繩苦瓜釀免治雞肉,香脆得黎好多汁,超好味道😆必食,🐻勞蘇食🐻推介 —— 沖繩炒麵🩵非常有沖繩風味既墨魚汁炒麵,乾濕適中,和風感覺,一定要試,飲啖清新既沖繩生榨香檸燒酌🍹串燒時間🍢明太子雞柳,雞柳size都幾大,加左明太子味道好豐富👍🏻芥末雞柳,口感特別,其實雞柳加啲豆腐糕都好味,鹽燒雞頸肉,我最愛既雞部位,彈牙嫩滑多汁🫶🏻豚肉蘆筍卷,豚肉好有焦香,最佳配搭,好味,燒花魚一夜干,香脆外皮加醃燒既魚,送酒必食😎高質又正宗既日本居酒屋x串燒店🏮黎開利東街依邊就要試下啦!🤞🏻

唐揚迷你蝦
沖繩苦瓜釀免治雞肉