2023-08-16 1556 views
鰻一炭燒鰻魚飯,位於旺角山東街,地點方便,日式裝修、木系設計,真係好有鰻魚專門店既風格✨主打當然係炭燒鰻魚,仲有牛舌芯、雪花牛肉、串燒等,坐無虛席,入到門口人人枱面都係一盒盒既鰻魚飯超有feel😍飲返杯咸檸七降降溫就開餐🍹炭火蒲燒鰻魚飯🍱依度既名物梗係要食下,雖然叫左細(碗上)但都唔細,仲配埋湯同配菜,上枱超級香炭燒既香味,鰻魚好厚身,一食就知炭燒,個燒烤味好正😗肉質嫩滑,可以加啲鰻魚汁係飯度,多啲風味🤞🏻鹽燒牛舌芯,係我最鍾意既日式燒物之一,燒得好香,濃烈既牛味,好味😋赤蝦天婦羅🍤,都幾大隻,準備左蛋黃醬同天婦羅汁,當炸物或者天婦羅食都得🥢粉唔厚,都OK抵食既小食👍🏻串燒時間,炭燒京葱雞肉串,燒得都係好香,雞肉相當嫩,汁燒雞頸肉,豬頸肉就食得多,雞頸肉就細舊啲,但肉質有咬口,都幾特別幾好味😝我個人最鍾意啲專心只做一件事既店💟高質鰻魚飯,價錢超親民,推薦一齊「鰻活」一下!🐠🐟🐡

咸檸七

炭火蒲燒鰻魚