2013-05-01
食左出名嘅大眼雞火鍋,同埋燒烤。首先食火煱,半份醉雞,同一份花雕肥牛,兩樣野都好普通,完全冇酒味,又冇肉味••••••差!!而且又唔平,湯底加碟半份嘅雞加肥牛,已經五舊水。之後開始燒烤,燒左隻乳鴿,但實際係一隻老鴿,好難燒,搞左好耐,鴿皮燒到焦黑,鴿肉好un。燒野個area好Q細,你燒緊隻鴿時,其他野乜都燒唔到,好冇引。最慶係果舊羊架,見佢poster有四舊,諗住每人食一舊,點知黎左得一舊,多謝42蚊,冇聽錯,係一舊羊架42蚊呀,真經典。味道方面都可以,好似韓燒咁囉。羊肉串加牛肉串都係極其普通。仲有d南瓜串燒個心係燒極唔熟,型狀顏色係南瓜,但係食落冇南瓜味!嗚〜最安慰係最後食+最平嘅燒茄子,加左生蒜同七味粉,幾特別,好香口。去呢間野係因為睇左無記個夜消磨,如果各位係慕名而來的話,我真心覺得可以一免。最差係花花絲襪個位姐姐服務態度好差囉!雖然呢d地方係冇諗過有咩服務態度可言,但係可以好聲好氣d囉!家下欠左你咩?超憤怒的一還生日飯!最慘係食完好似冇食過野咁囉!要再食過,但係埋單要$1500蚊,真心覺得俾得呢個價錢你可以食到更好既野!