(Non-member)
2007-06-27 11 views
其實我係星期6去食嫁喇,不過宜家先知有得寫食評.果日好多人等位,嗌飛果位ar姐話等大約4個字咁都算la,坐落嗌野食,呢樣無果樣無,真係嗌果樣無果樣,火都黎埋!最後叫左個楊枝金露,好大碗,我指個碗,係好大個,不過d料得一半,而且無西米同勁少西柚~唔值$25.坐左差唔多3個字先有得食,估唔到食一碗糖水加加埋埋要等足7個字.員工態度唔錯.但明顯唔夠人手.見到個高高地肥肥地ge女仔剩係嗌飛同不停叫'餐牌'.. "汁木台"..其他o靚妹就做到死,好趕咁,最好笑係我見格離木台落單,第一個後生女行埋去講等等就即刻行開左,嗌第二個都係話等等,原來要等個比較矮ge女仔落原格離木台d單先過黎落,估唔到咁大間舖得一個人識落單.好心個老闆就請多d人啦,俾我ge感覺係人手極唔夠!3個人ge工夫得一個去做.效率慢!