2024-10-21 849 views
中午經常行過都見到好多人喺出邊,好似超多人排隊等位咁,但其實今日我哋五人去等位都只係需要5分鐘。翻枱率好高,同埋好多人其實係等外賣,建議大家要堅持,嘗試埋去攞咗張飛等位先比較建議叫佢哋嘅小食居多!!!麵同飯類並非佢哋主打。// 煎釀豆腐麵感覺呢個性價比係最高,本身餐牌嘅淨炸豆腐即喺呢個煎釀豆腐都要$20。同埋食呢個可以試到佢啲餐牌招牌豆制小食。煎釀豆腐好厚身,豆味重唯一係釀製肉真係比較少,完全就係相眼見嘅呢一片肉。坦白講個上海麵就一般般,麵底麻麻哋。不過呢個價錢性價比真係十分高!超抵食!// 肉鬆奶脆多 $24想特別推介呢個肉鬆奶脆多! 雖然佢其實係將兩個炸饅頭切一半,然後搽啲牛油加一啲好脆嘅肉鬆,好似直接叫個炸饅頭抵啲,但係的確同自己叫一碟炸饅頭加佢啲肉鬆係兩回事。佢個奶脆多用嘅炸饅頭係比同樣單叫嘅炸饅頭的確係脆啲!應該係有另外搽咗牛油煎脆另外啲肉鬆都係脆嘅!十分做到脆多士嘅口感(以為十分一般,所以相都冇影。)個人都好推介炸饅頭的確好好味

比較建議叫佢哋嘅小食居多!!!麵同飯類並非佢哋主打。
// 煎釀豆腐麵

煎釀豆腐好厚身,豆味重

唯一係釀製肉真係比較少,完全就係相眼見嘅呢一片肉

煎釀豆腐麵

// 肉鬆奶脆多 $24
想特別推介呢個肉鬆奶脆多!
另外啲肉鬆都係脆嘅!十分做到脆多士嘅口感

(以為十分一般,所以相都冇影。)
個人都好推介炸饅頭的確好好味
2024-10-20
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$39 (Lunch)
煎釀豆腐麵
  • 肉鬆奶脆多