2021-07-27
#黃店呢間真係想食好耐😍其實之前喺元朗都有食過一間形式類近嘅鐵板牛👀不過呢間絕對係更加出色!1️⃣板燒安格斯牛$108+$20💰提供鐵板比你自己燒 鍾意燒到幾熟都得🥰我就燒到表面變色但係入邊仲有少少紅色☺️入口近乎即溶😍而且好夠牛味😍勁正🥳+20亦都配左套餐😋有味素飯同埋一隻流心蛋😚味素飯有少少燒汁勁餸飯好好味😚2️⃣芝士吉列豚肉$78+20💰因為上枱比較慢所以無影到相🙈不過佢個芝士汁好夠!而且唔會過濃,將成舊豬扒浸落啲芝士度食都唔會太濟🥰🉐店員非常attentive,仲有火嘅時候已經不斷幫大家加燃料⛽️確保火爐嘅火夠旺盛😋不過大家燒嘅時候都要小心少少🥲我就因為夾肉嘅時候痴得個爐太埋比啲油彈到眼下面☹️差少少中眼。。。都少危險⚠️🎗店內有文宣-價錢:🟡🟡🟡⚫️⚫️味道:🟡🟡🟡🟡🟡環境:🟡🟡🟡🟡⚫️服務:🟡🟡🟡🟡🟡-#foodie #hkfoodie #cooking #foodphotography #foodbloggers #hkfoodblogger #hkfood #healthyfood #hkrecipe #香港好去處 #便當日記 #便當 #記錄生活 #飲食日記 #飲食紀錄 #hkfoodsta
1️⃣板燒安格斯牛$108+$20💰
價錢:🟡🟡🟡⚫️⚫️
味道:🟡🟡🟡🟡🟡
環境:🟡🟡🟡🟡⚫️
服務:🟡🟡🟡🟡🟡
#foodie #hkfoodie #cooking #foodphotography #foodbloggers #hkfoodblogger #hkfood #healthyfood #hkrecipe #香港好去處 #便當日記 #便當 #記錄生活 #飲食日記 #飲食紀錄 #hkfoodstagram #homemade #香港美食 #相機食先 #香港一日遊 #香港打卡 #聖誕禮物 #聖誕蛋糕 #聖誕大餐 #sff_紅線 #sff_yellow