2024-02-12 97 views
今次係第二次過嚟食,之前食個lunch覺得幾好食,所以今次試吓dinner。最鍾意佢間餐廳好有特色,有好浪漫嘅紅玫瑰放喺門口。睇緊有咩食嘅時候就送咗餐包過嚟,個餐包都好軟熟好好味。首先叫咗個傳統西班牙烤乳豬慢煮蘋果蓉、些利酒烤豬汁,食西班牙嘢一定要叫燒乳豬,佢個燒乳豬乳做得好腍好入味,豬皮都煎得好香,食得出係靚嘅豬肉好腍好滑,仲有炸咗嘅羽衣甘藍,兩樣食物都好夾。另外叫咗辣味香蒜虎蝦,虎蝦爽滑彈牙仲要好大隻,配埋個汁真係好惹味,仲要有好多隻。最後煮食就叫咗西班牙海鮮飯,啲飯超級大粒,另外食得出用濃湯煨左好耐落啲米飯嗰度,粒粒都好分明。隻蝦勁大隻勁濃味,另外亦都有勁多海鮮勁豐富,食得出全部都係新鮮嘅海鮮。