2019-03-01 144 views
平時好鍾意食漢堡、薯條⋯⋯於是琴日專程拜訪美麗華嘅burgeroom💓一見到門口個餐牌已經流晒口水,無論漢堡定係小食都好吸引🤤🤤🤤入到去見到隔離枱個漢堡好大份,所以我哋兩個人只係點咗三樣食物:雙層牛肉芝士漢堡、牛油果醬芝士薯條、香辣單骨雞翼配蜜糖芥末醬。雙層牛肉芝士漢堡一上菜嘅時候,我哋兩個都嚇親,超巨型!好彩淨係叫咗一份漢堡,如果唔係一定食唔晒。舖頭都好細心預先切開一半,方便食客分享~兩塊牛肉都勁厚,勁多肉汁,食落牛肉味好重,又唔會乾爭爭👍🏼👍🏼芝士味都好出好濃郁,配合埋少量番茄同生菜,整體食落唔會太過膩。牛油果醬芝士薯條好好食!薯條粗幼適中,好有口感,牛油果醬配合少量蕃茄碎,食落好清新,可以中和返薯條嘅油膩,鍾意牛油果嘅朋友一定要試!而香辣單骨雞翼配蜜糖芥末醬我覺得係三樣入邊最好食嘅!雞翼本身因為有辣味,已經好香好好食,再點埋比較杰身嘅蜜糖芥末醬簡直係絕配,令到隻雞翼更加惹味😍😍😍而且單骨雞翼食起上嚟好方便,下次一定要encore!講返鋪頭裝修同服務,一入到去已經好有街頭feel,再加埋個好型嘅水吧,成個環境好配合😎店員服務態度都好好,好有禮貌👏🏼👏🏼

雙層牛肉芝士漢堡

牛油果醬芝士薯條

香辣單骨雞翼配蜜糖芥末醬

2019-02-28
$150 (Dinner)
雙層牛肉芝士漢堡
牛油果醬芝士薯條