2019-05-01 1176 views
真係勁滿足食肉獸既三文治,呢間係響中環返公既朋友介紹,過黎陪佢食lunch,11點45左右黎到都唔太多人,唔洗等位,餐廳唔算大間,但係都好易揾,啲卡位夠大,坐得好舒服。# 牛肉三文治 # ***** *****10/10點左份牛肉三文治,入面超多烤牛肉,勁香牛肉味,而且全部牛肉都勁薄切超tender,一啖咬落滿滿都係牛肉香味,加少少既mustard black pepper 就perfect。食紅肉梗係要配返杯靚紅酒啦,入口順滑,響中環返工,我朋友成日可以歎呢啲咁正既美食,好令人羨慕啊,哈哈。# 薯條 # ***** **** 9/10香,脆,唔硬,咸香,就係咁簡單! 得閒再過黎同佢食呢間!

# 牛肉三文治 # ***** *****10/10

# 薯條 # ***** **** 9/10
香,脆,唔硬,咸香,就係咁簡單!

得閒再過黎同佢食呢間!

牛肉三文治
紅酒