2022-12-19 24 views
上星期五要番工 跟老闆去左將軍澳🥹 老闆請食tea🤓🤓 食左呢間勁好食嘅cafe🤤🤤 誠意推介😋😋.🐷牛油果墨西哥辣椒醬芝士安格斯牛肉漢堡👅8/10 $118牛油果🥑 墨西哥辣椒醬 好似食開nachos嘅醬咁🤤🤤 唔係好食辣嘅人都岩食 唔算辣 係有少少感覺🌶️ 個包好大份 芝士配牛肉好香🧀🐮🍔 牛肉都幾厚 牛味幾香👍🏻👍🏻 成個包大份到我挈大個口都咬唔曬🍔🍔個薯條趁熱食好正 係有薯仔🥔味架🤤🤤💕💕💕💕(唔係講笑 平時食開好多都係粉味☹️☹️)炸到岩岩好 脆卜卜😆 份量都ok 再比多啲我我地會食唔曬😮😮.🐷柚子雞翼 👅8.5/10 $57雞翼皮被炸到好香脆👍🏻👍🏻 真心唔錯 唔會炸到好重油膩感 🤤 同埋啲柚子醬撈落去好好食 似乎起到一個減油膩感嘅作用⁉️ 啲雞翼都係幾大隻 絕對唔係冇咩肉咁樣👍🏻.🐷焦糖香蕉窩夫配碎瑞士朱古力雪糕 👅8.5/10 $68有焦糖脆脆 超正💕💕條蕉面仲要係有燒焦糖🍌 個窩夫🧇幾好食 整到岩岩好❗️❗️ 個雪糕同個窩夫擺埋一齊好好食🐷🐷 仲要好多cream喺上面超滿足 勁岩我呢啲咁中意食cream嘅人😋😋 另外佢仲有少量爆谷🍿 成碟甜品真心豐富 仲有士多啤梨🍓加埋一齊係pe
🐷牛油果墨西哥辣椒醬芝士安格斯牛肉漢堡👅8/10 $118

🐷柚子雞翼 👅8.5/10 $57

🐷焦糖香蕉窩夫配碎瑞士朱古力雪糕 👅8.5/10 $68

有焦糖脆脆 超正💕💕條蕉面仲要係有燒焦糖🍌 個窩夫🧇幾好食 整到岩岩好❗️❗️ 個雪糕同個窩夫擺埋一齊好好食🐷🐷 仲要好多cream喺上面超滿足 勁岩我呢啲咁中意食cream嘅人😋😋 另外佢仲有少量爆谷🍿 成碟甜品真心豐富 仲有士多啤梨🍓加埋一齊係perfect match!
🐷朱古力 👅8/10 $38(跟餐+$8)

呢幾日天條咁凍 野飲我都係揀番熱朱💕💕 拉花好靚呀😆😆🤤🤤 呢個要讚 同埋我覺得杯熱朱幾濃味 有啲飲過嘅熱朱冇咁濃味架😂😂
🐷Oreo朱古力 👅8.5/10 $48 (跟餐+$18)

呢杯Oreo朱古力係我老闆架😂😂 所以個食評係佢比出黎嘅🤓 佢話朱古力味幾香 Oreo同啲cream好夾 撈埋杯野幾正👍🏻
味道👅:8/10
賣相👀:9/10