2019-06-07 140 views
最近見到依一間好岀名,而且佢係平價既buffet,所以考完試就去獎勵下自己。上到去發現真係比想像中多野食,而且啲種類都好多,吾同國家既都有。一開始就試咗佢個南瓜湯,真係好足料,好濃既南瓜味,所以之後都再飲多碗🤣之後見佢有Salami同埋3隻芝士,真係心心眼。佢有blue cheese,依個係old cheese,所以比較濃,但我本身都鐘意。而仲有2隻就young啲。之後熟食個邊,有牛魔王、田螺薯蓉、泰式串燒、蝦餅,連手抓飯都有添呀。田螺薯蓉整得吾錯,佢既味道好夾,田螺都好入味。好欣賞佢有吾同國家既野食,好似將吾同style既食物放埋一齊,令我地有多元化既選擇。另一樣吸引之處就係每枱都會有個海鮮盤,啲海鮮好新鮮,而且仲要有象拔蚌、蜆、蝦、鮑魚、魷魚,配上龍蝦汁真係味道既享受。甜品都有吾同國家,有台灣嘅芋圓、西式嘅蛋糕、布甸、奶凍,仲有綿花糖,真係好特別。

2019-06-05
Type of Meal