2024-07-03 750 views
好少真係要寫食評讚下!呢間真係北區少有嘅正統西餐!試咗好幾次,個risotto真係做到米芯7成熟度啱啱好,冇出面其他西餐咁重cream味,可以直程話冇cream,食落口感唔厚重,好乾爽!食咗兩次南瓜蟹肉比目魚飯,比目魚夠新鮮,外皮夠酥脆、肉汁鮮嫩,配埋個南瓜汁好match!蒜香蜆肉露荀意粉同茄汁bb帶子意粉,都幾值得一試,意粉好煙韌,蘆筍好新鮮,意粉夠乾爽第一次飲青檸梳打有少少偏酸,但係試多幾次係呢間食之後,青檸梳打有做返個甜度balance返然後,真係食得出冇落味精,食完唔口渴,唔使灌水飲😂😂😂冇用調味料揦肉,所以啲肉唔會實,呢一點真係好respect🫡最後,服務態度好好,侍應好有禮貌,我覺得淨係呢點都好抵讚,更何況食咗幾次個水準都保持得好好,真係真心推薦!
好少真係要寫食評讚下!
呢間真係北區少有嘅正統西餐!