4 day(s) ago 0 views
第一次食北海道嘅名物,湯咖喱,同平時食嘅咖喱質地唔同,比較水狀,可以當湯飲,幾特別~而家有個海鮮做緊期間限定優惠,海鮮盛合湯咖喱減$20,湯咖喱有好多款辣度可以揀,我今次揀咗level2微辣,仲可以加錢轉湯底,食海鮮揀咗個櫻花蝦濃湯,香濃,杰身啲,湯底幾好飲,海鮮吸收湯汁,有青口、蝦、八爪魚、雞蛋同蔬菜,入味有鮮味~另外朋友食嘅柚子雞髀湯咖喱,原味咖喱,脆皮雞髀趁熱食,雞髀肉啖啖肉,仲有幾款蔬菜,浸咖喱食幾夾,可以配飯或烏冬,兩種風味~加配咗炸雞炸得香口脆嫩~烤牛舌薄燒幾香嫩~飲品都有期間限定,士多啤梨柚子沙冰,非常解渴冰涼,唔會太甜,清爽~百香果蘋果菠蘿綠茶,材料豐富,酸酸甜甜幾開胃~原來呢度仲有外賣飲品及雪糕,行開朗豪坊可以食下~~

加配咗炸雞炸得香口脆嫩~

烤牛舌薄燒幾香嫩~

百香果蘋果菠蘿綠茶,材料豐富,酸酸甜甜幾開胃~

原來呢度仲有外賣飲品及雪糕,行開朗豪坊可以食下~~